VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Omple el següent formulari amb les teves dades:

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de participar en els nostres processos de selecció de personal. En cas de ser Un. seleccionat per a la següent fase li comunicarem tal decisió. Les dades per Un. proporcionats es conservaran durant un temps màxim d'1 any passat el qual seran eliminats.

A l'efecte del que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió. Les dades no se cediran a tercers.

Enviar
COMERGRUP, S.L. C/ FACUNDO BACARDÍ I MASSÓ, 45 - POL. INDUSTRIAL CAN MAGAROLA - 08100 MOLLET DEL VALLÈS - BARCELONA - TEL. 93 579 31 00
Prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta web. Reservats tots els drets Copyright © Comergrup, S.L. 2024
Ús de cookies
Utilitzem cookies pròpies per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepten les nostres polítiques de privadesa.